Tilos 2012

En vän läste i tidningen om att Tilos var ett lugnt och mysigt ställe. Jag köpte en resa för min dotter och mig. Vi beställde transfer från flygplatsen, vilket visade sig vara lyckosamt, för Tilos ligger mycket långt från Rhodos flygplats. Närmare bestämt en dags resa (med vissa väntetider, men ändå). Efter denna speciella resa har jag börjat titta på kartan och att göra efterforskningar innan resor.

Den långa resan var dock mödan värd, för Tilos är ett mycket vackert ställe. Vi bodde på ett litet familjehotell nära hamnen i Livadia. Andreas, den unge chefen, är en underbar person, han är mycket vänlig och tjänstvillig. Vi åkte ganska tidigt i säsongen, så vi hade ofta möjlighet att ha stranden nästan för oss själva.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”9″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”144″ thumbnail_height=”96″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Visa bildspel]” maximum_entity_count=”500″]

 

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*